Maailmankauppojen liitto ry

Linkkejä:

WFTO:
www.wfto.com

Kepa:
www.kepa.fi

Reilun kaupan edistämisyhdistys: www.reilukauppa.fi

Maailmankauppojen liitto ry on Suomessa toimivien Maailmankauppojen yhteistyöjärjestö. Liiton tehtävänä on edistää itsenäisesti toimivien Maailmankauppayhdistysten toimintaa ja parantaa niiden toimintaedellytyksiä.

Liitto järjestää jäsenilleen koulutusta ja julkaisee kirjoja, esitteitä sekä koulutus- ja kampanjamateriaaleja. Liitto tarjoaa jäsenilleen neuvontapalveluita kaupankäynnin ja maahantuonnin säännöistä ja käytännöistä sekä mahdollisuuksien mukaan neuvoo kiinnostuneita maailmankauppayhdistyksen tai Maailmankaupan perustamisessa. Maailmankauppojen liitto hallinnoi Maailmankauppojen rahastoa, josta liiton jäsenet tai niiden yhteenliittymät voivat saada lyhytaikaista lainaa investointia varten.

Liitto julkaisee vähintään neljä kertaa vuodessa ilmestyvää Maailmankauppalehteä. Maailmankauppalehti on Reilun kaupan erikoislehti, jonka tavoitteena on tiedottaa kansainvälisestä kaupasta ja Reilusta kaupasta.

Maailmankauppojen liitto on kansainvälisen reilun kaupan järjestön WFTO:n (ent. IFAT) (www.wfto.com), Kehitysyhteistyön Palvelukeskuksen Kepan (www.kepa.fi) ja Reilun kaupan edistämisyhdistyksen (www.reilukauppa.fi) jäsen.