Tilaus- ja toimitusehdot (voimassa 13.6.2014 alkaen)

Tilaaminen

Maailmankauppa Kirahvin tuotteita voi tilata sähköpostitse. Tilaajan on oltava täysi-ikäinen ja tilauksia toimitetaan Suomeen ja EU-alueelle. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Tee tilaus lähettämällä sähköposti osoitteeseen kirahvi(at)maailmankaupat.fi. Kerro tilatessasi seuraavat tiedot:

1. Tilaajan nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite
2. Tuotteen nimi sekä väri ja koko (jos eri vaihtoehtoja)
3. Lisätietoja (tarvittaessa)

Katalogissa esiteltyjen tuotteiden lisäksi voit kysyä muita esim. markkinoilla myyntikojullamme näkemiäsi tuotteita.

Maksaminen

Tilauksen tehtyäsi saat 1-3 työpäivän sisällä sähköpostiisi tilausvahvistuksen ja ohjeet tilauksen maksamista varten. Tilausvahvistus sisältää myös tiedon postikuluista. Tilaus tulee maksaa viiden (5) päivän sisällä sähköpostivahvistuksesta eli viimeistään tilausvahvistukseen merkittynä eräpäivänä. Jos tilausta ei makseta eräpäivään mennessä, se peruuntuu.

Tilauksen toimitus ja postimaksu

Kun maksu näkyy Maailmankauppa Kirahvin tilillä, lähetämme tilatut tuotteet antamaasi osoitteeseen mahdollisimman nopeasti, kuitenkin viimeistään viikon (7 päivää) sisällä siitä, kun maksu näkyy tilillämme. Jos tilauksella on kiire, mainitse siitä tilauksen yhteydessä. Tuotteet toimitetaan postitse ja postimaksu määräytyy postin hinnaston mukaisesti. Arvonlisävero lisätään myös postin arvonlisäverottomiin postimaksuihin.

Palautusoikeus

Kaikilla tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14vrk palautusoikeus. Lähetä peruutusilmoitus sähköpostitse osoitteeseen kirahvi(at)maailmankaupat.fi ja kerro ilmoituksessa nimesi, osoitteesi, tilauspäivä sekä palautettava tuote. Lähetä lisäksi tuote postitse 14 päivän kuluessa peruutusilmoituksen tekemisestä saamaasi palautusosoitteeseen. Palautettavan tuotteen on oltava käyttämätön. Palautamme tuotteiden hinnan 14 päivän kuluessa peruutusilmoituksen saapumisesta, sitten kun tuote on palautettu tai se on todistettavasti annettu postin kuljetettavaksi palautusosoitteeseen. Asiakkaalle palautuksesta aiheutuneita posti- tai muita kuluja ei korvata.

Rekisteriseloste

Asiakkaista ylläpidetään asiakasrekisteriä. Tietoja ei luovuteta eikä myydä kolmansille osapuolille. Asiakasrekisteriä ylläpitää Hämeenlinnan maailmankauppayhdistys ry, kirahvi(at)maailmankaupat.fi / 045-129 4336. Asiakasrekisterin käyttötarkoitus on Maailmankauppa Kirahvin postimyyntiin liittyvät toiminnat.